Buss Til Voss

 1. Buss fra oslo til stockholm
 2. Buss til vos places
 3. Buss til voss tx
 4. Buss til voss and sons
 5. Buss til moss sykehus

Turer Opplev to fantastiske UNESCO-beskyttede fjorder på turen Sognefjorden & Nærøyfjorden i et nøtteskall med UNESCO fjord buss fra Oslo! På turen får du blant annet oppleve Nærøyfjorden og Geirangerfjorden, omkranset av mektige fjell, vakre fossefall og trange passasjer! Sognefjorden & Nærøyfjorden i et nøtteskall med UNESCO fjord buss fra Oslo er en flott rundtur som er tilgjengelig i sommersesongen. Turen krever overnattinger underveis og vi anbefaler å legge til flere overnattinger langs ruten. Turen fra Oslo går som en enveis tur til Bergen. Sognefjorden & Nærøyfjorden i et nøtteskall med UNESCO fjord buss fra Oslo Turen din fra Oslo starter med tog på Bergensbanen over fjellene til Voss. På togturen vestover kan du nyte en vakker og skiftende utsikt og turen tar ca 5, 5 timer. Ved ankomst Voss overnatter du en eller flere netter før du reiser videre til Gudvangen med buss. På veien til Gudvangen kjører du blant annet ned den bratte Stalheimskleiva, en av de bratteste veistrekningene i Nord-Europa!

Buss fra oslo til stockholm

Innerst i Nærøyfjorden ligger Gudvangen. Gudvangen har vært en magnet for turister i mer enn et århundre og det er herfra fjord cruiset Nærøyfjorden starter. Her bør du ha kameraet klart - Nærøyfjorden byr på en fantastisk utsikt med bratte og frodige fjellsider, snødekte topper, trange passasjer og vakre fossefall. Når du ankommer Kaupanger, fortsetter reisen med en busstur langs Sognefjorden til Sogndal, hvor du overnatter. Etter overnattingen i Sogndal, reiser du med UNESCO Fjord Bussen til Geiranger. På turen mellom Sogndal og Geiranger reiser du gjennom Nordfjord regionen med vakre fjordbygder som Fjærland, Loen og Olden. Langs ruten kan du hoppe av bussen og overnatte i for eksempel Loen. Her kan du ta den spektakulære Loen Skylift som tar deg fra fjord til fjell på fem minutter! Fra Loen fortsetter turen mot Stryn og Geiranger, helt innerst i Geirangerfjorden. Bussen stopper ved Flydalsjuvet, et spektakulært utkikkspunkt som gir deg en strålende utsikt over Geiranger og Geirangerfjorden.

Buss til vos places

Flydalsjuvet har i en årrekke vært en av de mest brukte fotomotiv i markedsføring av Norge som reisedestinasjon. Og når en ser utsikten kan en forstå hvorfor. I Geiranger kan du bli med på en eller flere aktiviteter som for eksempel en kajakktur eller et fjord safari med RIB-båt, eller bare slappe av og nyte naturen og det UNESCO-beskyttede landskapet. Du returnerer til Sogndal enten samme dag eller etter en eller flere overnattinger i Geiranger. Når du returnerer til Sogndal overnatter du der. Turen fortsetter med buss langs Sognefjorden til Leikanger. Bussen kjører langs fjorden og på den måten får du oppleve Sognefjorden fra land før du går ombord i båten i Leikanger. Fjord cruiset på Sognefjorden fra Leikanger til Bergen tar ca. 4, 5 timer og båten stanser ved flere små idylliske tettsteder langs fjorden. På turen blir du med andre ord godt kjent med "kongen av fjordene"! Det er mulig å gå av i for eksempel vakre Balestrand og overnatte der, før du fortsetter turen etter en eller flere overnattinger.

Buss til voss tx

Buss mellom Oslo og Voss | Billig | Bussbilletter |

Buss til voss and sons

Reisetips Vi anbefaler på det varmeste at du legger til en overnatting langs ruten, for eksempel i Geiranger, Balestrand, Olden, Fjærland eller Loen. Og husk å bli med på en av de spennende aktivitetene langs ruten! Se aktiviteter du kan gjøre på turen her.

Buss til moss sykehus

Om Spennende og vakker rundreise fra Bergen som inkluderer Bergensbanen fra Bergen til Voss og rafting i vakker vestlandsnatur! Book online her Opplev en aktiv dag med den flotte Bergensbanen fra Bergen til Voss og rafting i vakker vestlandsnatur! Spennende rundreise fra Bergen som inkluder tog tur/retur Bergen - Voss, transfer til og fra Voss Rafting Senter og rafting i elvene på Voss med alt utstyr inkludert. Turen starter på jernbanestasjonen i Bergen med den vakre Bergensbanen fra Bergen til Voss. Bergensbanen er Nord-Europas høyestliggende jernbanelinje, hvor ca 100 km av denne går gjennom vilt fjell-landskap. Like bortenfor togstasjonen ligger busstasjonen hvor dere går om bord i vår mini buss kl. 09:30 som tar deg til Voss Rafting Senter ca 15 minutter unna. Bussen er godt merket og lett å finne. Så er tiden kommet for å prøve den mest populære sommeraktiviteten på Voss! Rafting er spennende og morsomt og passer for nybegynnere så vel som erfarne. Vannstanden avgjør om det blir rafting i Strandaelva eller Raundalselva, begge elver holder topp internasjonal klasse vi kan garantere at dere kommer til å få et kjempe kick av rafting!

Buss Voss: Billige bussbilletter til og fra Voss |

 1. Leker til utdrikningslag jenter
 2. Min bestemor strøk kongens skjorter
 3. Buss til voss meaning
 4. Buss til voss song
 5. Buss til voss net worth
 6. Buss til gøteborg
 7. Rundtur med tog og rafting - visitBergen.com
 8. Ol gull 2018

Våre guider kommer fra hele verden og er spesialister på denne ekstrem sporten i trygge rammer. Du får utdelt alt du trenger av utstyr som våtdrakt, redningsvest, hjelm osv. Skulle vann staden være for lav til rafting vil rafting turen erstattes av juving uten båter. Etter rafting vil det være mulig å kjøpe lunsj på restauranten på Voss Rafting Senter. Vi tar action bilder av alle turer som dere får se på storskjerm etter turen og som er mulig å kjøpe om dere ønsker. TA MED: Ta med håndkle og badetøy til å ha under våtdrakten du skal bruke i elven. FORUTSETNING: For å være med på denne turen må dere være minimum 15 år og i tillegg kunne svømme. TIDER: Kl. 07:57: Tog fra Bergen jernbane stasjon til Voss. Ankomst Voss kl. 09:08 Kl. 09:30: Pick up fra Voss stasjon til Voss Rafting Senter Kl. 10:00 -13:30 Rafting på Strandaelva eller Raundalselva Voss Kl. 14:00: Transfer fra Voss Rafting Senter til Voss jernbane stasjon Kl. 14:39: Tog fra Voss til Bergen Kl. 15:58: Ankomst Bergen Jernbanestasjon BESTILL ONLINE: Turen kan bestilles online inntil kl. 19:00 dagen før aktiviteten.