Kaptein Sabeltann Karakterer

Den er regissert av Stig Bergqvist og Rasmus A. Sivertsen. Terje Formoe har stemmen til Kaptein Sabeltann. Filmen ble en moderat publikumssuksess og ble totalt sett av 180 000 på norske kinoer i 2003–2004. [3] Den ble forholdsvis godt mottatt av anmelderne. Blant annet så gav FilmMagasinet den terningkast fem, VG, Aftenposten og Dagbladet fire og Dagsavisen tre. [2] Handling [ rediger | rediger kilde] Pinky jobber som byssegutt på Kaptein Sabeltanns skip, «Den sorte dame», og drømmer om å bli verdens yngste sjørøver. Kaptein Sabeltann er på jakt etter grusomme Gabriels skatt, og denne ferden tar dem til Kjuttavika hvor Pinky møter Sunniva. Pinky blir stilt overfor sitt livs vanskeligste valg. Å gå til kamp mot selveste Kaptein Sabeltann. Om filmen [ rediger | rediger kilde] Produksjonen av filmen begynte i 1999 og tok fire år å fullføre. Alt forarbeide ble foretatt i Norge, mens selve hovedtegningen og utformingen ble gjort i Ungarn med en miks av norske og ungarske tegnere – 200 i alt.

William kaptein

Kaptein span

 1. Kaptein amsterdam
 2. Lena kaptein
 3. Aktiv sykemelding 2016
 4. Barneklær salg, babyklær salg, billige barneklær
 5. Kaptein kurt darren
 6. Kylling er full av kolesterol – Er det sunt?
 7. Om Olav Thon Gruppen | Thon Hotels
 8. Ikea pax stamme skyvedør
 9. William kaptein

John kaptein

Hold markøren over ALTERNATIVER, og velg Del privat. Skriv inn e-postadressene til folk du vil dele videoen din med, og velg deretter LAGRE. Kommentarer er ikke tilgjengelig for private videoer. Hvis du vil tillate kommentarer på en video som ikke er offentlig tilgjengelig, kan du endre tilgangsinnstillingen til Ikke oppført. Ikke-oppførte videoer Ikke-oppførte videoer og spillelister kan ses og deles av alle som har tilgang til linken. De ikke-oppførte videoene dine er ikke synlige for andre som besøker «Videoer»-fanen på kanalsiden din. De vises heller ikke i søkeresultater på YouTube med mindre noen legger dem til i en offentlig spilleliste. Du kan dele nettadressen til en ikke-oppført video med andre brukere. De du deler videoen med, er ikke nødt til å ha en Google-konto for å kunne se den. Alle som har linken, kan også dele den videre. Funksjon Privat Ikke oppført Offentlig Kan dele nettadressen Nei Ja Kan legges til på en kanalmodul Dukker opp i søk, beslektede videoer og anbefalinger Legges ut på kanalen din Dukker opp i abonnentfeeden Kan kommenteres Var dette nyttig for deg?

Lena kaptein

[4] Manuset ble brukt til forestillingen Kaptein Sabeltann og grusomme Gabriels skatt som ble vist i Kjuttaviga Amfiteater i Kristiansand Dyrepark sommeren 2004, 2005 og 2006. Manuset til denne filmen/forestillingen bygger delvis på sammenslåingen av de to originale filmene/forestillingene Kaptein Sabeltann og skatten i Kjuttaviga fra 1990 / 1992 og Kaptein Sabeltann og hemmeligheten i Kjuttaviga fra 1994, som ble vist i Kjuttaviga Amfiteater i Kristiansand Dyrepark, sesongene 1998 og 1999 under navnet Kaptein Sabeltann og skatten i Kjuttaviga. Filmen har blitt dubbet på flere språk, blant annet på engelsk i Storbritannia i 2004 under navnet Captain Sabertooth, mens den ikke kom ut i USA før 2007 under samme navn. Medvirkende (stemmer) [ rediger | rediger kilde] Terje Formoe som Kaptein Sabeltann Dennis Storhøi som Langemann Helge Jordal som Glade Gorm Øystein Dolmen som Skalken Paul Åge Johannessen som Ruben Brit Elisabeth Haagensli som Tante Bassa Ole Alfsen som Pinky Ingolf Karinen som Pelle Pirat Knut Haugmark som Pysa Pirat Nina Lund Feste som Sunniva Ellers medvirker: Fredrik O. Knutsen, Elisabeth Moberg, Finn Schau, Bendik Johannessen, Terje Raanes, Yngve Emil Marcussen, Charlotte Grundt, Julie M. Lindvik, Magnus Ullnæs, Cathrine Wenger og Mari Maurstad.

 1. Program tv2 i dag live
 2. Hanne sørvaag kjæreste
 3. Bakepulver på tennene