Ada Hegerberg Nåværende Lag

 1. Ada hegerberg nåværende lag test
 2. Ada hegerberg nåværende lag 2017
 3. Ada hegerberg nåværende lag meaning
 4. Ada hegerberg nåværende lag free

Et ønske som ikke ble tatt godt imot. TILRETTELEGGERE: Ada Hegerbergs foreldre, Stein Erik Hegerberg og Gerd Stolsmo, har lagt alt til rette for at barna skal lykkes best mulig. Foto: Jørn Andre Lien / NRK – Vi hadde en del konflikter der. Klubben begynte å bli paranoid og redd Ada skulle gå til en annen Bundesligaklubb. Så da de ikke ville slippe henne, satte jeg meg på flyet og dro ned selv. Det endte med at vi betalte oss ut av kontrakten, forteller Stein Erik. – Verdt hver krone!, legger Gerd til. For selv om summen av å kjøpe ut Ada tilsvarte det søstrene hadde tjent under hele oppholdet i Tyskland, mener foreldrene det var helt riktig å ta valget om klubbskifte. Både foreldrene og Ada selv tror at om hun ikke hadde kommet til Lyon, og fått oppfølgingen og den faglige tyngden hun har fått der, så hadde hun bare kunnet drømme om å bli den første kvinnen til å motta Gullballen. Men Gerd og Stein Erik tror det er ett valg til, et som viste seg å få enormt mye medieoppmerksomhet, som har gjort at den norske 23-åringen ble verdens beste fotballspiller.

Ada hegerberg nåværende lag test

TENKTE PÅ TRENING: – Det eneste jeg tenkte på da jeg våknet opp dagen etterpå var: «Hvordan kommer jeg kjappest mulig på toget for å komme meg raskest mulig til klubbhuset og få trent? », sier Ada Hegerberg om all oppmerksomheten etter at hun vant Gullballen. Foto: FRANCK FIFE / AFP Den krevende landslagsexiten Når vi møter Hegerberg på Groupama i Lyon, i byggets stolteste losje med bilder av kvinnenes mesterligatriumfer side om side med Lyon-legender som Karim Benzema og Hugo Lloris, er hun lei av å snakke om den betente landslagskonflikten. Det er ikke vanskelig å se hvordan ansiktsuttrykket hennes forandrer seg, og hvordan hun går fra å stråle opp når hun snakker om klubben, til å svelge tungt når spørsmål om landslaget kommer opp. Siden landslagsexiten etter EM-fadesen i 2017, har det med jevne mellomrom dukket opp saker i mediene som omhandler Hegerbergs fortid og potensielle fremtid på det norske landslaget. Forrige uke, etter å ha sikret seg Gullballen, blusset debatten opp på ny.

Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

Ada hegerberg nåværende lag 2017

Alene i hverdagen For Hegerberg bestemte seg tidlig. Å bli best i en sport som mange millioner mennesker driver med, er ikke gjort i en håndvending. Det å bli best, det koster. Hun tok et valg om at hun skulle bli best, koste hva det koste ville. Det valget har ikke bare påvirket henne, men også hennes nærmeste. Og det har vært den største oppofrelsen i karrieren. – Jeg føler at jeg har ofret den daglige kontakten med familie og venner, men ikke minst med forloveden min. Thomas Rogne, Hegerbergs forlovede, er selv fotballspiller på høyt nivå i polske Lech Poznań. Deres karrierevalg gjør at tiden sammen er minimal. – Jeg er jo veldig alene i min verden, i hverdagen, innrømmer hun. Dét til tross for en støttende familie og forlovede. Men distansene er store. Heldigvis har hun blitt god på å være alene. Hun klarer å yte maks og å fokusere. Og derfor blir hun også bedre i jobben sin. Det gjør at hun føler hun ikke ofrer for mye. For det er jo nettopp det her hun vil. Å spille for verdens beste lag.

 • Troms skikrets langrenn
 • Ada hegerberg nåværende lag video
 • Ada hegerberg nåværende lag center
 • Ada hegerberg nåværende lag free
 • Ada hegerberg nåværende lag meaning
 • Justin bieber til stavanger
 • Deodorant uten
 • REMA 1000 Løken - åpningstider, adresse, telefonnummer
 • Ada hegerberg nåværende lag download
 • Antall innvandrere i norge
 • Dag sørås kong hong kong

Ada hegerberg nåværende lag meaning

At Ada Hegerberg nemlig får så få stemmer mener Mathisen er bevis på at dette er en konflikt det blir vanskelig å løse. - Tallene tyder på at det her er en konflikt mellom Ada Hegerberg, Martin Sjögren, NFF og mange av de norske spillerne, som er veldig kompleks og vanskelig å bli klok på, sier Mathisen. - Kan spillerne ha glemt henne? - Jeg har fylt ut disse skjemaene i 15 år og det står ganske klart og tydelig at man også kan stemme på spillere i utlandet. Det er også andre spillere fra utlandet på laget, så jeg har veldig liten tro på at Norges største stjerne bare plutselig er blitt glemt, sier Mathisen. For samtidig som Hegerberg ikke er med, er Maren Mjelde (Chelsea) og Caroline Graham Hansen (Wolfsburg) begge på årets lag, til tross for at de spiller i utlandet. Ingen dramatikk TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen tror ikke det handler om en kollektiv utfrysing av Ada Hegerberg. - Jeg tenker selvfølgelig det er spesielt nå som hun vant den Gullballen. Jeg tror det hadde vært annerledes om hun fikk den prisen før avstemminga.

Å være verdens beste fotballspiller. Tapt tid med venner og familie kan hun ta igjen etter karrieren. Frem til den tid kommer, bruker hun alenetiden på å lese bøker som motiverer henne. Hun foretrekker selvbiografier og historiebøker, fordi «det er så mye interessant å lære av andre». – Jeg er veldig nysgjerrig på folk som får det til, enten det er en idrettsutøver, en som driver med business eller en artist. Jeg tror den nysgjerrigheten er viktig for å ta steget selv. Blant favorittene er «Menn i mørke» av motstandsmannen Asbjørn Sunde og den nye boken til Petter Stordalen. I sistnevnte kjenner hun seg igjen i mange personlighetstrekk. For kynikere, det er de begge. Hegerberg mener hun har lært mye av Stordalen, forretningsmannen som startet fra scratch og endte opp som en av Nordens mest suksessrike hotellinvestorer. – Det er en fyr som har klart å komme seg til toppen med en klar filosofi og med en utrolig tro på seg selv, selv om det har vært motgang og medgang. Det inspirerer meg.

Ada hegerberg nåværende lag free

For at jeg skulle bli en så god fotballspiller som mulig og ha det bra, var jeg nødt til å slutte på landslaget, sier hun. Da hun snakket med Aftenposten Junior var hun opptatt med sin egen fotballskole i Oslo forrige uke, samtidig som landslaget deltok i VM, noe som sa stopp i kvartfinalen mot England. På spørsmål fra Aftenposten Junior for om det er aktuelt å spille for Norge igjen svarer Hegerberg følgende: – Da jeg tok valget, tenkte jeg at jeg ikke skulle gjøre det igjen, nei. Det var et endelig valg. Jeg vil heller fokusere på klubben min. Det er samme situasjon nå, sier hun. Det er første gang Hegerberg uttaler seg offentlig om saken etter Josimar-intervjuet før VM. Hun har flere ganger snakket om manglende satsing på damefotball som en årsak til at hun har sluttet på landslaget. – Jeg synes jenter må bli tatt mer seriøst, og jeg tror faktisk det har skjedd en del endringer i satsingen på damesiden de to siste årene. Sår vi håpe denne utviklingen fortsetter og kommer andre fremtidige spillere til gode.

Men er du ikke litt egoistisk, har du ikke sjanse til å oppnå det hun har oppnådd, forteller Stein Erik Hegerberg, faren til Ada Hegerberg. Konflikten i Tyskland Veien til Gullballen har vært et langvarig og målrettet familieprosjekt fra hun var liten. Stein Erik og mamma Gerd Stolsmo har lagt alt til rette for at barna Silas, Andrine og Ada skal nå målene sine. Da Ada for alvor viste sitt fotballtalent i ti-elleveårsalderen, bestemte familien seg for å flytte fra Sunndalsøra til Oppegård utenfor Oslo. Siden dét har hele familien tatt en rekke bevisste, og gjerne krevende valg for å se hvor langt Ada Hegerberg kan nå. Det andre store valget, som mor Gerd mener var det viktigste, var å ta det store steget ut i Europa. Søstrene Ada og Andrine signerte for den tyske Bundesligaklubben Turbine Potsdam vinteren 2013, selv om yngstesøster Ada fortsatt gikk på videregående. Overgangen var stor og hverdagen tøff. Problemene oppstod for alvor da Ada ble oppdaget av Lyon, og ville løses fra kontrakten sin et halvt år før den gikk ut.

GULL-ADA: Ada Hegerberg stiller i gullkjole på Ballon d'Or-gallaen i Paris. Foto: Arilas Berg Ould-Saada / VG PARIS (VG) På den røde løperen, ikledd en kjole som matcher trofeet hun kan vinne i kveld, bedyrer Ada Stolsmo Hegerberg (23) at hun bruker svært lite energi på at hun ikke er en del av «årets lag» i Norge. Oppdatert 3. desember 2018 Artikkelen er over ett år gammel – Jeg har kun hatt Gullballen i hodet hele uken jeg, så tanken har ikke slått meg, sier Hegerberg til VG en drøy time før Ballon d'Or-gallaen der hun kan bli kåret til verdens beste fotballspiller. les også Hegerberg ikke på «Årets lag» i Norge FAMILIEMANN: Luka Modric sammen med kona Vanja Bosnic og deres tre barn på vei inn til Gullballen-utdelingen i Paris mandag kveld. I Paris er hun blant storfavorittene. Men hjemme i Norge fikk både Guro Reiten (LSK Kvinner) og islandske Svava Ros Gudmundsdottir flere stemmer enn Hegerberg, til tross for at hun blant annet ble toppscorer i Champions League denne våren. Dermed var det ikke plass på NISOs «årets lag» for 2018, stemt frem av norske spillere i inn- og utland samt utenlandske spillere i Norge.

- Vi var overrasket, men det er ikke sånn at vi kan gå inn og endre på laget, sier NISOs kommunikasjonsrådgiver Thomas Kristensen. - Når Ada blir verdens beste spiller så burde hun jo også være på årets lag i Norge, mener Kristensen. NISO går ikke ut med hvem som har stemt. De vurderer nå å endre praksis, slik at det blir offentlig hvem som stemmer på hvem. - Vi vurderer å gjøre endringer til neste år slik at vi kan gå ut med hvem som stemte på hvem. Da kan man for eksempel få vite hvem Lillestrøm stemte på. Det kan bli interessante saker på det. Slik som det blir gjort på årets lag i verden, sier Kristensen. Timingen på offentliggjøringen av årets lag forrige søndag kunne vært bedre, for dagen etterpå ble Ada Hegerberg hyllet som den beste fotballspilleren i verden, da hun mottok Gullball-trofeet i Paris. - Tyder på en konflikt TV2s fotballekspert Jesper Mathisen mener tallene er oppsiktsvekkende. - Når hun får under ti prosent av stemmene er det et ganske klart signal på at det er noe annet enn sportslige grunner som ligger bak, sier Mathisen til Dagbladet.

 1. Hva er ct undersøkelse
 2. Hva trenger man for å reise til usa and canada
 3. Hva er karrierestart.no
 4. Asiatisk mat oslo
 5. Verdens mest brukte språk