Hotell Voss Sentrum

‍ ‍ Fleischer's byr på overnatting i sentrum av Voss med enkel tilgang til alt av opplevelser. Med flott utsikt over Vangsvatnet kan du velge mellom leilighet i motellet, standardrom på stasjonen eller oppgraderte rom i hotellet. Som gjest på Fleischer's er du alltid velkommen i vår badeavdeling, med svømmebasseng, boblebad og badstuer. Hos oss opplever du noe av det beste Vestlandet har å by på innen mat og drikke. Vi står for kortreiste, sesongbaserte råvarer, lokal forankring og kontinentale vaner. Derfor bruker vi så langt det er mulig lokale økologiske råvarer. Kjøtt kjøper vi i all hovedsak fra norske og lokale produsenter. Da vet vi at dyrene blir tatt godt vare på. Finnegården ligger kun et par steinkast unna. Her produseres rene, økologiske grønnsaker og urter. Vi henter også urter fra egen hage. Vossakjøtt produserer det vi bruker av lokale spekeskinker og også endel av våre kjøttvarer. Ostene vi serverer kommer fra norske gårdsysteri, som ostegården i Fana, Rueslåtten gårdsysteri, Tingvollost og ost fra Myrdal gård.

Hotell voss sentrum center

I dag er det interessante eksteriøret og det usedvanlige interiøret høyt verdsatt. Fleischer's Hotel er et av de mest tradisjonsrike vestlandshotellene i Norge og er uten tvil fortsatt et hotell i særklasse, med en spennende og dramatisk historie. Og en vel så spennende fremtid. Dagens vertskap, Alette Hjelmeland og Erik Fleischer Tønjum, representerer den femte generasjonen Fleischer som tar imot gjestene. De har klare mål og planer for hotellets fremtid. Det satses stort på kvalitet, kompetanse og servicegrad. Moderne komfort og fasiliteter er søkt bygget inn i den gamle, ærverdige hotellbygningen på en naturlig måte. Det legges stor vekt på svært god og vennlig service, flotte rom og utsøkt mat fra et kjøkken med store ambisjoner. Det legges vekt på kortreiste råvarer, i kombinasjon med kontinentale vaner, og omfattende aktivitetstilbud og en imøtekommende holdning for å tilfredsstille gjestenes ønsker og behov. Hotellmarkedet har endret seg mye i løpet av de siste 154 årene. Like sikkert er det at fremtiden vil by på store endringer som hotellet må være forberedt på.

Hotell voss sentrum 8

1. september-16. mai, mandag- fredag kl. Søndag kl. 12:00-15:00. Ellers etter avtale. Les mer om Voss Folkemuseum

Hotell i trondheim sentrum

I 1864 solgte Fredrik Lyth Ørum Fleischer den til Voss Kommune for å kunne etablere hotelldrift. Vangskyrkja var en av få bygninger i Voss Sentrum som ikke ble bombet under 2. Verdenskrig. Kirken er åpen for publikum fra 1. juni til 31. august, tirsdag-lørdag kl. 10:00-16:00. Hver søndag er det gudstjeneste kl. 11:00. Les mer om Vangskyrkja Vossabadet Vossabadet åpnet høsten 2017, og har flere basseng, stupebrett og sklier. De arrangerer ulike svømmekurs, og de har gode fasiliteter for bursdagsselskap. Åpningstider: Mandag og onsdag: 06:30-21:00 Tirsdag, torsdag og fredag: 07:30-21:00 Lørdag og søndag: 10:00-19:00 Les mer om Vossabadet Voss Folkemuseum - Mølstertunet Museumet Mølstertunet ligger i bakkene ovenfor sentrum, ca. 1, 5 kilometer til fots. Her har du en flott utsikt over Vossevangen. Museumet består av tre autentiske gårdstun med 16 små og store bygninger. I tillegg er det skiftende og faste utstillinger i samlingsbygget til museumet. Åpningstider: 18. mai - 31. august, alle dager kl. 10:00-17:00.

Lokalisert tett på jernbanen har Fleischer's ønsket togreisende velkommen til Voss. Hotellet har vært og er en institusjon i vestnorsk reiseliv. Arkitekturen er noe helt for seg selv. Spir og tårn, utspring, moderne påbygg og blondeverk. Fleischer's gjester er også noe for seg selv. Gjennom historien har gjestene vært alt fra reisende kramkarer til fyrster, jernbanearbeidere og næringslivsledere, konger, dronninger, sultaner, kunstnere og artister, store turistreisefølger, familier på Voss Cup, vennegjenger som skal på jazzkonserter eller sveve i paraglider, statsministre og kommunalt ansatte på samlinger. Bare for å nevne noen få av de mange ulike og unike gjestene hotellet har hatt de siste 154 årene. Fleischer's Hotel er som en institusjon å regne i norsk reiselivssammenheng. Tradisjonsrikt og seiglivet, har hotellet overlevd to verdenskriger og flere branntilløp. Det har vært solgt og kjøpt igjen av familien Fleischer og har blitt utvidet flere ganger. Det har også vært snakk om å rive den gamle bygningen, men den står heldigvis likegodt i dag som da den ble reist i 1889.

Hotell i gøteborg sentrum

  • Hotell bergen sentrum
  • Hotell voss sentrum
  • Hotell voss sentrum 2017
  • Hotell i stavanger sentrum

Alle monner drar og bidrar til at du ikke faller på snuten på glatta! Har du flere tips til hva man kan gjøre med kaffegruten? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet da vel!

Hotell stavanger sentrum

Alt fra A til Å på Vangen Hva kan du gjøre i Voss Sentrum? Et bedre spørsmål er gjerne; hvordan skal du få tid til å gjøre alt? Her er butikker, museum og aktiviteter, og alt finner du like i nærheten av hotellet. Butikker og restauranter I sentrum av Voss finner du mange og varierte butikker. Åpningstider: Mandag-onsdag kl. 09:00-17:00, torsdag kl. 09:00-18:00, fredag kl. 09:00-19:00 og lørdag kl. 10:00-15:00. Dagligvare har egne åpningstider. Les mer om butikkene i Voss Sentrum Kjøpesenteret Amfi Voss finner du på østsiden av sentrum, mot Hardanger, ca. 15 minutters gange fra hotellet. Åpningstider: Mandag-fredag kl. 10:00-19:00 og lørdag kl. 10:00-18:00. Les mer om Amfi Voss I tillegg kan Voss sentrum by på ulike restauranter og kafeer. Kafeene følger åpningstidene til butikkene, mens restaurantene har åpent til kl. 22:00-23:00. Spør i vår resepsjon om du ønsker mer informasjon om en bestemt restaurant. For en oversikt over restauranter på Voss, se Visit Voss Bordalsgjelet Er du på Voss er det fint å ta turen til Bordalsgjelet, som ligger i gangavstand fra sentrum.

Så lenge sesongen tillater det, finner du disse råvarene i alle våre måltid. Vi har en rekke økologiske og biodynamiske viner på vårt vinkart, samt et stort utvalg av håndverksøl. Du finner blant annet øl fra Voss Bryggeri, Fellesbryggeriet, Ægir og Handverksbryggeriet, som alle brygger i tråd med ekte vossatradisjoner. Historiske Fleischer's Hotel har vært å skue i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864. Dagens hotellbygning sto ferdig i 1889. Historien går imidlertid lenger tilbake enn det. Familiens stamfar, Johan Seckman Fleischer slo seg ned på Voss allerede i 1750. Han er oldefar til hotellets grunnlegger, Fredrik Fleischer, og tipp-tipp-tipp-tipp- oldefar til dagens vertskap. Det var Johan Seckman Fleischer som i 1752 kjøpte Voss Kirke, som hans oldebarn, Fredrik Fleischer, i 1864 solgte for å etablere Fleischer's Hotel. Historiske Fleischer's Hotel har siden etableringen i 1864 vært en tydelig identitetsmarkør for Voss, Vestlandet og Norge. Strategisk plassert mellom to av Norges mest kjente fjordlandskap, Hardangerfjorden og Sognefjorden, har hotellet gjennom generasjoner tatt imot reisende og turister.

Tirsdag 25. 8 og torsdag 28. 8 Introduksjon sosialpsykologi side 39 - 42 (les og lær med gule lapper som deles ut i timen). Ta en titt på 10 kjente sosialpsykologiske eksperimenter. Det står ganske mye om hver enkelt av dem, velg en eller to av dem og sett deg inn i hva eksperimentene gikk ut på. PP til kapittel 3: PP kan lastes ned her. Diskusjonsoppgave med kort skriveoppgave Tenk over om du selv har vært del av en kollektiv "vi-stemning", der du kanskje ble overrasket over dine egne handlinger. Fortell om opplevelsen med sidemannen. Skriveoppgave (skriv mellom 10 og 15 linjer): Bruk sosialpsykologiske teorier og begreper for å forklare enten denne opplevelsen, fotballtragedien på Heysel stadion (se side 84), episoden med Kitti Genovese (side 83) eller "Tilskuereffekten" fra Schrödingers katt (se over). Aktuelle teorier og begreper finner du på side 39 - 42 og side 80 - 84. Skriv en kort innledning og avslutning. Om å skrive fagtekster og kildebruk, se her eller PP under: Eksempel skriving av fagtekst: Rolleopplevelse defineres i følge læreboka Psykologi 2 slik: «Rolleopplevelsen er den måten den enkelte opplever eller forstår (eller misforstår) sin egen rolle på med hensyn til innhold og handlingsmuligheter» (Larsen 2011: 141).